Ons aanbod uitgelicht: "de strippenkaart"

Zowel ouders als docenten geven regelmatig aan dat ze binnen de bestaande hulpverleningsvormen de mogelijkheid missen van snel en rechtstreeks contact op momenten dat het nodig is. Fibbe heeft voor dat doel de strippenkaart beschikbaar. Met een strippenkaart kun je een jaar lang een rechtstreeks beroep op ons doen op de momenten dat je daar behoefte aan hebt.

Met een strippenkaart is Fibbe snel en makkelijk bereikbaar voor consultatie

Op die manier ben je altijd verzekerd van een goed bereikbare partner waar je snel en makkelijk mee kunt sparren of wanneer je behoefte hebt aan korte consultatie. Je kunt vragen stellen en lastige onderwerpen of situaties bespreken. Waar nodig geven wij dan praktische handreikingen.

 

Het is bijvoorbeeld ideaal na afronding van een diagnostiek- of behandeltraject om terugval te voorkomen, of als ‘vinger aan de pols’ contact. Naast het feit dat we gedurende een jaar telefonisch bereikbaar zijn, kun je op eigen initiatief twee of vier afspraken inplannen. Je bepaalt zelf wie er bij de afspraak aanwezig zijn en waar het gesprek plaatsvindt.

 

Er is al een strippenkaart voor Euro 270. Neem contact met ons voor meer informatie.